Over ons

Welkom bij T-Escape, jouw toevluchtsoord voor ecologische theeën en een wereld van smaken die rechtstreeks uit de natuur komen. In 2020, te midden van de uitdagingen van de coronatijd, ontstond T-Escape uit een gedeelde passie voor thee en het verlangen om iets positiefs te creëren. Ons doel is eenvoudig maar krachtig: we willen onze liefde voor thee delen met andere theeliefhebbers, terwijl we hoogwaardige ecologische theeën aanbieden tegen eerlijke prijzen.

 

Onze Oorsprong

T-Escape is ontstaan uit een diepgewortelde liefde voor thee, duurzaamheid en het creëren van een positieve impact. In het midden van de wereldwijde pandemie vonden we een kans om iets moois te bouwen en een ontsnapping te bieden aan de dagelijkse drukte door middel van een rustgevende kop thee. Het idee van T-Escape werd geboren, gedreven door de overtuiging dat een kopje thee niet alleen een drankje is, maar een moment van ontspanning, verbinding en genot. Onze naam is niet voor niets “escape”.

 

Onze Passie voor Ecologie

Bij T-Escape geloven we sterk in duurzaamheid en milieubewustzijn. Daarom streven we ernaar om een verschil te maken door ecologische theeën en materialen van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Onze theeën worden zorgvuldig geselecteerd bij duurzame plantages die zich inzetten voor milieuvriendelijke landbouwpraktijken en ethische arbeidsomstandigheden. We geloven dat de keuze voor ecologische thee niet alleen goed is voor jou, maar ook voor de planeet. Ook onze verpakkingen en labels zijn gemaakt van gerecycleerde materialen en kunnen op hun beurt ook weer gerecycleerd worden. 

 

Ons Assortiment

Bij T-Escape vind je een uitgebreid assortiment ecologische theeën die met liefde zijn samengesteld. Van klassieke groene en zwarte theeën tot verfijnde kruidentheeën en aromatische blends, ons aanbod is ontworpen om te voldoen aan de diverse smaakvoorkeuren van onze klanten. We zorgen ervoor dat elke thee die je bij ons vindt, voldoet aan onze normen van kwaliteit, duurzaamheid en smaak.

 

Eerlijke Prijzen, Eerlijke Handel

Bij T-Escape geloven we in eerlijke prijzen en eerlijke handel. We streven ernaar om onze klanten niet alleen hoogwaardige producten te bieden, maar ook een eerlijke prijs voor de inspanningen van de hardwerkende mensen achter elke kop thee. Door samen te werken met producenten ondersteunen we lokale gemeenschappen en dragen we bij aan een rechtvaardiger handelssysteem.

 

Sluit je aan bij Onze Theegemeenschap

Of je nu een doorgewinterde theekenner bent of net begint aan je thee-avontuur, bij T-Escape verwelkomen we iedereen die de magie van thee wil ontdekken. Sluit je aan bij onze groeiende theegemeenschap en deel jouw liefde voor thee met gelijkgestemde mensen. Ontsnap met ons naar een wereld van heerlijke smaken, duurzame keuzes en gedeelde passies.

 

Ontdek de wereld van ecologische theeën bij T-Escape – waar smaak, duurzaamheid en gemeenschap samenkomen. Welkom bij ons theeparadijs!

WAAROM THEE?

De interesse is ontstaan dankzij een studentenjob bij een theemerk. Doordat ik op beurzen en events het merk vertegenwoordigde, ben ik me gaan verdiepen in de wondere wereld van thee.

Hoewel er nog heel erg veel te ontdekken valt, denk ik toch dat ik een vrij een goede basiskennis van het rijke smakenpalet dat thee kan bieden.

WAAROM T-ESCAPE?

De naam ‘T-escape’ vertelt alles over wat we willen bereiken als merk:
-Thee verkopen
-Escape de dagelijkse stress
-Ecologische werking

WAAROM ENKEL ONLINE?

Heel eenvoudig: de kosten om met fysieke winkels te starten liggen zeer hoog. Om onze focus op kwaliteit en ecologie te behouden, hebben we er dus voor gekozen om al onze middelen daarop in te zetten..

En wie weet komen er in de toekomst effectief fysieke winkels of verkooppunten!

FAQ

Frequent Asked Questions
(and answers)

Door uw thee aan te kopen via ons, bent u verzekerd dat u kwaliteitsvolle thee krijgt voor een eerlijke prijs. We zien er ook op toe dat we onze ecologische voetafdruk zo laag als mogelijk houden.

Door zoveel mogelijk digitaal te werken, hebben we veel minder papier en inkt nodig. Als we dan toch iets moeten afdrukken, gebruiken we hiervoor Paperwise Earth Pact papier. Dit is 100% landbouwafval dat verwerkt wordt tot printpapier. Daarnaast werkt onze leverancier van drukwerk en papier volledig CO2-neutraal en zij planten voor elke bestelling zelfs een boom aan!

Dat is heel eenvoudig:

Omdat thuisleveringen een zware impact hebben op onze kostbare planeet!

We kiezen er bewust voor om onze leveringen zoveel mogelijk te groeperen.  Verder geven we de pakjesdiensten de mogelijkheid om zelf te kiezen wanneer het pakketje afgeleverd wordt. Deze manier van werken levert heel wat voordelen op:

  • minder onnodige kilometers, dus minder uitstoot 
  • minder wagens op onze wegen, dus minder verkeer
  • efficiënter leveringsschema voor de pakjesdienst, dus minder werkdruk voor de bezorger

Oei, dat is jammer om te horen. 
Helaas gebeurt het wel eens dat er onderweg iets misloopt.

Maar geen reden tot paniek!

Ons motto is om jou van een ZEN-moment te voorzien. 
Stuur ons dus simpelweg een foto van de beschadigde levering in de chatfunctie of per e-mail.  We zoeken dan samen naar een gepaste oplossing.

Jazeker!
We hebben echter nog geen winkelpunten
(maar dat is wel onze droom…) Je kan jouw pakje wel komen ophalen bij onze zaakvoerder thuis. Daar staat het volledige assortiment ook uitgestald. Stuur een bericht in de chatfunctie of e-mail om een gepast moment af te spreken.

Jazeker! We bieden verschillende oplossingen aan voor onder andere hotels, horeca en wederverkopers.

Opzoek naar een relatiegeschenk of een bedaking voor medewerkers en/of klanten? Contacteer ons voor een gepersonaliseerde offerte!