Over ons

Bij T-escape geloven we dat er duurzame oplossingen mogelijk zijn voor de theehandel.

Zo kiezen we niet alleen voor ecologisch verpakkingsmateriaal en kleinschalige teelt, maar we denken bijvoorbeeld ook aan het maximaal groeperen van leveringen.

 

Elk klein beetje helpt! Daarom blijven we continu zoeken en evolueren, om nog milieuvriendelijker te kunnen zijn.
Maar… we willen onze prijzen zo eerlijk mogelijk houden. Een moeilijke balans, dat is zeker, maar bij ons zit je goed.

WAAROM THEE?

De interesse is ontstaan dankzij een studentenjob bij een theemerk. Doordat ik op beurzen en events het merk vertegenwoordigde, ben ik me gaan verdiepen in de wondere wereld van thee.

Hoewel er nog heel erg veel te ontdekken valt, denk ik toch dat ik een vrij een goede basiskennis van het rijke smakenpalet dat thee kan bieden.

WAAROM T-ESCAPE?

De naam ‘T-escape’ vertelt alles over wat we willen bereiken als merk:
-Thee verkopen
-Escape de dagelijkse stress
-Ecologische werking

WAAROM ENKEL ONLINE?

Heel eenvoudig: de kosten om met fysieke winkels te starten liggen zeer hoog. Om onze focus op kwaliteit en ecologie te behouden, hebben we er dus voor gekozen om al onze middelen daarop in te zetten..

En wie weet komen er in de toekomst effectief fysieke winkels of verkooppunten!

FAQ

Frequent Asked Questions
(and answers)

Door uw thee aan te kopen via ons, bent u verzekerd dat u kwaliteitsvolle thee krijgt voor een eerlijke prijs. We zien er ook op toe dat we onze ecologische voetafdruk zo laag als mogelijk houden.

Door zoveel mogelijk digitaal te werken, hebben we veel minder papier en inkt nodig. Als we dan toch iets moeten afdrukken, gebruiken we hiervoor Paperwise Earth Pact papier. Dit is 100% landbouwafval dat verwerkt wordt tot printpapier. Daarnaast werkt onze leverancier van drukwerk en papier volledig CO2-neutraal en zij planten voor elke bestelling zelfs een boom aan!

Dat is heel eenvoudig:

Omdat thuisleveringen een zware impact hebben op onze kostbare planeet!

We kiezen er bewust voor om onze leveringen zoveel mogelijk te groeperen.  Verder geven we de pakjesdiensten de mogelijkheid om zelf te kiezen wanneer het pakketje afgeleverd wordt. Deze manier van werken levert heel wat voordelen op:

  • minder onnodige kilometers, dus minder uitstoot 
  • minder wagens op onze wegen, dus minder verkeer
  • efficiënter leveringsschema voor de pakjesdienst, dus minder werkdruk voor de bezorger

Oei, dat is jammer om te horen. 
Helaas gebeurt het wel eens dat er onderweg iets misloopt.

Maar geen reden tot paniek!

Ons motto is om jou van een ZEN-moment te voorzien. 
Stuur ons dus simpelweg een foto van de beschadigde levering in de chatfunctie of per e-mail.  We zoeken dan samen naar een gepaste oplossing.

Jazeker!
We hebben echter nog geen winkelpunten
(maar dat is wel onze droom…) Je kan jouw pakje wel komen ophalen bij onze zaakvoerder thuis. Daar staat het volledige assortiment ook uitgestald. Stuur een bericht in de chatfunctie of e-mail om een gepast moment af te spreken.

Jazeker! We bieden verschillende oplossingen aan voor onder andere hotels, horeca en wederverkopers.

Opzoek naar een relatiegeschenk of een bedaking voor medewerkers en/of klanten? Contacteer ons voor een gepersonaliseerde offerte!

Tea Sourcing

Tijd om nieuwe smaken te ontdekken!

DAGEN
UREN
MINUTEN
We zijn nieuwe smaken en plantages aan het ontdekken. Jouw bestelling zal pas na 17/10/23 worden verwerkt. Toch nog vragen? Stuur ons via facebook of instagram een berichtje!

Bestellingen geplaatst na 21 september worden pas na 17 oktober verzonden!